På den tid det begav sig. Foto ovan av Jan Hederén, som vi tyvärr inte fått tag på för godkännande; den som har kontaktuppgifter kan höra av sig.


Bilden till vänster är till och med tagen från en utsocknes tidning; tyvärr har det inte gått att få reda på vilken, än mindre vem fotografen var.


Blodbusarna


Blodbusarna (Roland Nitz, Hannu Alakoski, Håkan Aspeborg, Mikael Aspeborg och Erik Fredriksson) är inte helt nöjda med att deras största lokala hit är med på skivan. De var mycket unga när de skrev den. Men vad kan man egentligen göra? Om den finns inspelad, och om folk fortfarande går omkring och nynnar på den 40 år senare, så kan den ju inte få ligga outgiven.


Som tröst har de inte mindre än tre låtar. Och det kunde ha blivit fler, men då hade det lätt kunnat bli en Femte Vinyl som såg ut som "Blodbusarna and Supporting Bands".


Namnet säger de sig ha glömt bort hur det gick till, men Maria Jansson Rosario har kvar anteckningar från en intervju där de uppgav att de hade en tävling i bandet. De skulle komma på det fulaste ord de kunde hitta som inte var ett direkt svärord. 


De lyckades.